Velkommen i min klinik

Føler du, at du er kørt fast i dit liv?

Vejret 5750s

♦ Du sidder fast i et mønster, der gang på gang spænder ben for dig

♦ Du mangler at kunne sætte ord på, hvad der mangler i dit liv

♦ Du har et dybt ønske om at ændre det, der holder dig tilbage

♦ Du har et eller flere børn, der mistrives

Som integreret psykoterapeut har jeg flere teknikker jeg kan tage i brug - det afhænger af, hvilken problematik du tager med. Det kunne være familieopstilling. Det er en teknik, hvor vi sammen ser på det familiesystemiske - hvilke energier ligger der i familien og hvad har det betydet for dig.

Eller måske har du hørt om sandplay? Der er for både børn og voksne - se menupunkt om Sandplay. Det er en teknik, hvor de arketypiske symboler tages i brug. Prøv at tænk på, hvilken figur du forbinder med glæde? eller vrede? Sandsynligheden for at vi vælger samme type dyr er stor fordi der ligger en arketypisk energi i symbolet. 

Endelig er der førsprogsterapi - eller spædbarnsterapi - som også gives til voksne. Det særlige ved denne type terapi er, at man tager udgangspunkt i dét der er. Hvad ved man om dét, der er sket da du var helt lille. Det kræver en del detektivarbejde og er vældig forløsende for klienten at få sat ord på. 

 

Jeg tror på, at vi mennesker har alle de ressourcer der skal til for at nå vores mål - vi har måske bare glemt det for en stund og skal mindes om de

     Helle Renée

Hvis du vil forandringen - så er jeg klar - så du kan:

♦ bryde mønstret

♦ blive helt klar på, hvad du vil i dit liv

♦ blive fri af dine begrænsninger

 Elipser

 

 

 

 

Ring eller skriv for en uforpligtende samtale nu KONTAKT