Terapi, coaching og hypnose

Terapi kan bruges til at kigge bagud, for at rydde op i noget, der hindrer én i at komme fremad.

Coaching bruges til at se fremad, sætte mål og lave strategier for at opnå de mål som man sætter.

Hypnose - eller trance - er en tilstand af dyb, indre fokus, hvor der er adgang til det underbevidste sind. Ved at få adgang til det underbevidste sind får du dermed adgang til 90 % af dine ressourcer som ligger dér. Det er som en bank-konto du kan hæve de ressourcer på som du har behov for.

Det jeg gør...........

I mine sessioner blander jeg ofte - men ikke altid - de tre teknikker, idet jeg gør dét, der skal til for at hjælpe dig bedst muligt på vej. Jeg spørger ind og lytter efter dine ord, handlemønstre og tanker - og ud fra det finder jeg den strategi, der passer bedst til dig dér, hvor du er lige nu.

coaching er som at rulle traad på trisse

Det kan eksempelvis være, at du har haft en rigtig skidt oplevelse med at flyve og at du derfor efterfølgende har haft svært ved at rejse med familien på ferie, tage på kursus med jobbet eller måske er bange når familiemedlemmer skal ud at flyve. Her kan coachingen benyttes til at finde frem til den tilstand du hellere vil være i og terapien bruges til at fjerne traumet, så du ikke længere er hæmmet af flyskrækken. Hypnosen kan anvendes til at få fat i de ressourcer du har brug for i den situation eller også guides du en tur ned ad din tidslinje for at forandre det, der begrænser. Derfor anvender jeg ofte de tre teknikker i samme session og tilretter dem så de passer lige til dig.

Ved al terapi gælder det, at du skal ønske forandringen – du skal ønske at komme af med den hæmmende adfærd.